21 Ağustos 2013 Çarşamba

Aç kurtlar vatandaşa saldırdı

Malatya’nın Darende ilçesinde aç kurtlar vatandaşlara saldırdı. İbrahim Paşa Mahallesi’nde evinin bahçesinde kuzularına saldıran kurtlar, Hatice Şengül’ü yüzünden ve değişik yerlerinden yaraladı, Ambulansla hastaneye kaldırılan Şengül’ün tedavisinin devam ettiği bildirildi.


Diğer yandan, kurtlar bahçede oturan Selahattin Eren ve yeğeni 14 yaşındaki Abdulbaki Sungur’a saldırdılar Dört Kurt’tan zor kurtulan Sungur, “Çok korktum. Dayılarım hemen sandalye ve sopalarla kurtları kovaladılar “dedi.

Diğer yandan, polis ve zabıta ekipleri kutları mahalle arasında aramaya başladılar. Belediye aracılığıyla anons yapılarak vatandaşlar uyarıldı. Kurtlar toplu halde değişik mahallede görüldüğü bildirildi. 4 adet kurdun görüldüğü bildirildi.

Malatya’nın Darende ilçesinde ilçe merkezine inip saldıran Kurtlardan 1’i vuruldu.

Darende ilçesinde Kurtlar iki kişiyi yaraladıktan sonra bu günde sabah erken saatlerinde İbrahim Paşa Mahallesi’ndeki bahçesinde kuzularını otlatan Hüseyin Yaşar’ın kuzularına saldırdı. Hüseyin Yaşar, silahıyla bir Kurt’u vurarak öldürdü. Gece ise mahalledeki bir çok köpekleri de parçalayan kurt yüzünden mahallelide geceyi tedirgin geçirdi. Mahalledeki keçi ve koyunlara da saldıran kurt vurulduktan sonra ilçe tarım yetkilileri olay yerine gelerek inceleme yaptılar.

kaynak:Milliyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder